Fujitsu Technology Solutions Internet

Fujitsu World Tour | 28 mei 2015 | Central Studios Utrecht

Het is bijna zover: de Fujitsu World Tour! We pakken uiteraard weer groots uit. Zo betreedt ’s werelds bekendste trendwatcher Daniel Levine het podium en praten we u in korte sessies bij over zaken als Big Data en de impact van Windows 10. Daarnaast kunt u in een intieme setting vragen stellen aan experts over onder meer the End of Support van Windows Server 2003 en over een wereld zonder wachtwoorden.

De registratie is gesloten.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u mailen naar marketing@ts.fujitsu.com

11.30   Lunch & introductie Bas de Reus, Managing Director Fujitsu Nederland
13.00   Human Centric Innovation – keynote John de Voogd, Marketing director Benelux
13.45   Panel Discussion
14.30   Demo Ground (sessions, Expert talks, 1-on-1’s)
16.45   Daniel Levine - Trendwatcher
17.30   Drink & Bites

Dit is een voorlopig programma. Er kunnen nog wijzigingen plaatsvinden.

Bas de Reus
Algemeen directeur van Fujitsu Nederland. Bekend om zijn jarenlange ervaring op outsourcinggebied en heldere communicatie. Verantwoordelijk voor de sales en delivery van het complete portfolio: services, solutions, software en infrastructuur. Doorgewinterd vakman, strategisch sterk en daarmee dé man voor de grote deals.
 
Rob Overtoom
Rob is vanuit Fujitsu Nederland verantwoordelijk voor alle productverkoop en –ontwikkelingen. Rob bedient de complexe keten van fabriek, direct, of via channel, naar eindklanten. In deze hoog competitieve markt, vergt dat veel innovatie. Vanuit de Fujitsu basisgedachte, staat ook hier de mens in deze keten centraal.
 
John de Voogd
Kersverse marketingdirecteur van Fujitsu Benelux. Voorheen als hoofd sales commercial territority verantwoordelijk voor onder andere transport, energie, finance, healthcare en telecom. Dankzij zijn brede sectorkennis voelt John feilloos aan welke ontwikkelingen voor die sectoren bepalend zijn. John is rondom het thema big data een toonaangevende influencer op social media.
 
Bernhard Brandwitte
De Vice President Storage Business van Fujitsu weet alles over de Fujitsu storage producten, maar zijn kennis gaat verder dan alleen producten. Hij vertelt graag meer over de visie van Fujitsu op storage. Wat zijn de trends in Storage, Big Data, Virtualisatie en Flash. Hij kent niet alleen de trends, maar ook de antwoorden van Fujitsu op deze trends.
 
Vincent Kranenburg
Business gedreven met oog voor sociale en culturele verhoudingen. Als hoofd Human Resources draagt hij zorg voor een gedegen strategie en excellente uitvoering daarvan. Maakte de HR-workflows transparanter door op effectieve wijze een volledig e-HRM-systeem te implementeren. Sleepte daarvoor de Verder in HR award in de wacht.
 
Peter van ’t Verlaat
Als hoofd presales en portfolio dagelijks bezig met verkopen van het Fujitsu portfolio in de volle breedte aan onze klanten. Dealmaker in hart en nieren. Inhoudelijk gewaardeerd vanwege zijn knowhow van onder meer outsourcing en Managed Services. Heeft een duidelijke visie op de markt en hoe Fujitsu kan profiteren van de kansen in de markt.
 
Peter Bleijenberg
Peter Bleijenberg is de financieel directeur van Fujitsu Nederland. Gedurende zijn tijd bij Fujitsu heeft hij diverse internationale functies bekleed. Deze doorgewinterde professional heeft een ruime ervaring in de financiële operaties en management in de ICT-sector.

Dome 1 | Creative Intelligence

 • Digital Transformation (Ian Thomas)
  Sessies starten om 14:30 en 15:30
  Om te concurreren in de nieuwe digitale wereld waarin snelle dienstverlening en continue verandering de hoofdrol nemen, dienen organisaties hun bedrijfsmodel te heroverwegen en hun capaciteit aan te passen om transformatie met een gepaste snelheid te kunnen leveren. Fujitsu bespreekt de wijze waarop zij u hierin kan ondersteunen.
 • Innovation  (Yuri Roos)
  Sessies starten om 15:00 en 16:00
  Van digitale wandelstok tot instrumenten om een Tsunami te voorspellen. Innovaties die u nog niet eerder zag.

Dome 2 | Human Empowerment

 • Workspace Anywhere (Ingmar Verheij)
  Sessies starten om 15:15 en 16:15
  Mobiliteit met productiviteit op afroep
 • Windows 10; what’s in it for business? (Erik van den Engel
  Sessies starten om 14:45 en 15:45
  A new milestone in the history of Windows. Windows 10 empowers people of action to do great things.

Dome 3 | Connected Infrastructure

 • Business Centric Storage in a Hyper Connected World (Bernhard Brandwitte)
  Sessie start om 15:00

 • Big Data, de impact op uw organisatie (John de Voogd)
  Sessies starten
  om 14:30 en 15:30
  Big data is disruptive en gaat alle competenties in een organisatie raken. In deze sessie hoort u waarom en hoe daarmee om te gaan.

Omnichannel
Julien Moorrees
Julien is gepassioneerd over zowel IT als mensen. Als Senior Solution Design Architect is hij gespecialiseerd in Retail en SOA oplossingen die aansluiten bij de toekomst ambities van de klant. Buiten Fujitsu is hij bovendien werkzaam als holistisch therapeut. In zijn wereld is dan ook alles connected.
 
Security without Passwords
Ronald Bottenberg
Als IT-consultant houdt Ronald zich bezig met client devices en managed workplaces. Hij bezit veel expertise op het gebied van incident management. Wordt in de wandelgangen ook wel ‘Mister Citrix’ genoemd. Zocht – en vond – manieren om een veilige wereld zonder wachtwoorden te creëren.
 
Security
Michael Maunder-Cockram
Met een achtergrond in beheer is Michael constant op zoek naar de beste oplossingen in security en privacy. De Information Security Manager gelooft sterk in toegankelijke kwaliteits- en informatiebeveiliging door het hergebruik van zo veel mogelijk bestaande bedrijfsprocessen.
 
"Het is 5 voor 12!!"
Desiree Wilke
Op 14 juli 2015 stopt de support op Windows Server 2003.
 
Service architecture & Service design
Ian Groves
Grote transformaties en implementaties zijn Ian op het lijf geschreven. Als Service Lead en Principal Architect leidde hij de wereldwijde uitrol van Windows 7 voor 14.000 eindgebruikers in 11 landen. Heeft een scherp oog voor detail en voor de eindgebruiker en wordt daarom bijzonder gewaardeerd voor projectmanagement- en outsourcingtrajecten.
 
Unified Infrastructures
Peter Wouters
Peter is IT-consultant en dé person of interest voor alle vragen op het gebied van datacenter solutions en infrastructuren. Heeft servers en storage tot zijn specialisme gemaakt. Wordt geroemd vanwege zijn doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid.
 
Big Data
Gerben Meeuwes
Met ervaring bij verschillende IT-bedrijven beschikt Gerben over een rijk cv. Als Storage Solution Specialist en Select Circle Partner Manager bij Fujitsu zorgt hij ervoor dat de storage solutions voldoen aan de klantwensen. Bijvoorbeeld ten aanzien van big data, analytics en cloud computing.

Fujitsu World Tour in Central Studios Utrecht
De Fujitsu World Tour vindt plaats in de Central Studios te Utrecht. De plek waar al twee decennia tv-programma’s worden opgenomen. Denk aan verschillende series, de Zomeravondconcerten en het Junior Songfestival.

Met de auto bent u vanaf de A2 binnen 5 minuten bij Central Studios. Ook met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Central Studios ligt op ca. vijf minuten lopen vanaf NS Station Utrecht Zuilen. Vanuit Amsterdam en Utrecht Centraal stopt er op station Utrecht Zuilen vier keer per uur een trein. De aankomst- en vertrekhaltes van de stadsbusdienst lijn 25 vindt u recht voor onze hoofdingang.

Central Studios
Gietijzerstraat 3/5
Utrecht

Fujitsu op Twitter